Perinnerakentamisen ammattilainen Mikkelissä

Perinnerakentamisen ammattilainen, ICT & Perinnerakentaja Tmi, toteuttaa kestäviä ratkaisuja ja näyttävää jälkeä. Yrityksemme sijaitsee Mikkelissä, mutta toimitamme laaturakennukset koko Suomen alueelle. Tyytyväistä asiakaskuntaamme löytyy myös Keski-Eurooppaa myöten. Kysy siis tarjous perinnerakennuksesta - olipa kyseessä toteutus vakituiseksi kodiksi tai vapaa-ajan rentoutumiseen.

Kestävää perinnerakentamista

Käytämme perinnerakentamisessa materiaaleina hyväksi havaittua kelopuuta ja siperian lehtikuusta. Rakennusurakka voidaan tehdä myös asiakkaan toimittamista omista puista.

Käden jälki luo tyylin ja tunnelman

Perinnerakentamisessa käden jälki näkyy ja luo oman tunnelmansa. Perinnerakentamisella saadaan vaikutelmia entisajan tyylistä ja se sopii erinomaisesti niin puukaupunkirakentamiseen, metsän siimekseen kuin merenrantaankin.

Suunnittelu, rakentaminen ja valvonta

ICT & Perinnerakentaja Tmi suunnittelee, rakentaa ja valvoo rakennusprojektia. Pyytämällä meidät perinnerakennuksen toteuttajaksi saat palvelua hyvällä asenteella ja projektinhallintaa sujuvasti samasta paikkaa. Kysy rohkeasti lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Anna palautetta, lähetä kysymys tai kysy lisätietoa. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ICT & Perinnerakentaja Tmi
Riiskantie 12
50670 OTAVA

Y-tunnus: 24229555
Puh: +358405044428

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ICT & Perinnerakentaja Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.